Arxiu del blog

diumenge, 27 d’agost de 2017

#JoSíQueTincPor Jo sí que tinc por!


El dissabte, 26 d’agost Barcelona va celebrar la manifestació més gran que s'hagi fet mai contra el terrorisme a la península ibèrica. El lema de la manifestació no era un altre que el de "No tinc por". Doncs bé, després de poder apreciar tot el desplegament de mitjans utilitzats per l'Estat espanyol, fent fitxar al petit Borbó i a tot el govern de la banda del Partit Popular, m'atreveixo a dir que l'oligarquia de l'Ibex 35, amb l'estendard de la casa real al capdavant, ha tret pit per atemorir la población.

És cert que a l'arribada de la banda del PP i la del petit Borbó, es van fer audibles els xiulets i els crits contra tots els farsants. Davant aquesta situació els guardaespatlles del petit Borbó van començar a posar-se nerviosos i van aconsellar iniciar la marxa de la comitiva set minuts abans del que estava previst. A més la capçalera de postureig, en què anaven tots els "mantinguts" d'Espanya i Catalunya, va començar a caminar amb un pas més ràpid del que estava escrit en el guió. Amb la qual cosa, van arribar a plaça de Catalunya amb una antelació de 14 minuts respecte de l'horari previst. Fins a tal punt va arribar el cangueli que: ministres del govern espanyol, presidents de comunitats autònomes i autoritats del Parlament d'Espanya van pujar als autobusos que els havien dut allà com si portessin un fuet a cul.

Quedava clar que l'aliança política del PP i PSOE que ha dirigit l'Estat espanyol durant gairebé 40 anys, no era ben rebuda per una ciutadania amb criteri i disposada a dir-hi la seva. La gent no oblida les mentides de Aceves després dels atemptats de l'14-M a Atocha. Tampoc oblida les mentides d'Aznar per justificar la guerra de l'Iraq. Els catalans i les catalanes recorden tots els compromisos incomplerts per Felipe González, Aznar, Rodríguez Zapatero i Rajoy per a Catalunya. Els contribuents estem farts de mentides, de corrupció, i d'absència d'ètica en la política.

Per això dic que jo tinc por de la utilització per part de la dreta de la sang vessada a les Rambles de Barcelona, ​​per atiar l'odi contra l'Islam amb els cossos encara calents de les víctimes. L'odi sembrat pels terroristes ha estat avivat per una dreta amarada de catolicisme reaccionari, a la que li va molt bé que hi hagi víctimes “dels nostres”.

També tinc por a la utilització política que el Govern de la banda del Partit Popular està fent, dels serveis d'informació de les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat. No tinc cap dubte que el fet que l'atemptat mortal succeït Catalunya no és cap casualitat. El Govern d'Espanya ha posat tot el seu esforç en afeblir la capacitat d'acció del Cos dels Mossos d'Esquadra, conscients que si es provocava el fracàs de la policia catalana tindrien tota la justificació perfecta per intervenir amb l'exèrcit i sortir bé a la foto de la Unió Europea.

Tinc por que, en nom del que és políticament correcte, se'ns ompli la boca de grans declaracions de principis que es converteixin en cortines de fum que ens impedeixin esbrinar per què i en què han fallat els protocols de seguretat. I que un suposat clergue, en contacte amb condemnats per l'11-M i vinculat a l'Operació Xacal, pugui entrar i sortir del país i moure’s amb absoluta llibertat per tota la geografia espanyola, que pugui convertir un grapat de xavals en terroristes en qüestió de setmanes sense que aparentment ningú ho adverteixi.

En definitiva, jo sí que tinc por que en nom d'una hipòcrita unitat d'Espanya s'imposi un mantell de silenci que ens impedeixi pensar, investigar, discrepar, corregir els errors i evitar negligències.

Per tant, tenint en compte els pocavergonyes que tenim al capdavant del Govern d'Espanya, jo sí que tinc por. #JoSíQueTincPor