Arxiu del blog

dissabte, 27 de febrer del 2010

Déu salvi al rei.


Aquest ha estat el crit de guerra que ha llançat la Conferència Episcopal Espanyola, davant la disjuntiva de castigar a totfom a passar per les calderes del Llucifer, incloent al propietari de la Corona de les Espanyes, o la de donar-los-hi passis VIP per a evitar la sauna eterna.

Els franquiciats de Déu a la terra han optat per sentenciar al foc etern a tots els que van donar suport a la nova Llei de l'Avortament, acusant-los d'assassins per no impedir que aquests franquiciats puguin continuar imposant les seves supersticions en un tema tan personal com aquest. Només hi havia un petit problema, i aquest era que després de ser aprovada pel senat aquesta llei havia de ser confirmada pel rei, tal com ho preveu la legislació vigent.

Ja no es tracta només d'impedir que les dones espanyoles puguin decidir per si mateixes durant les 14 primeres setmanes del seu embaràs si desitgen ser mares, tal com ho recull la llei i com funciona en pràcticament tota Europa. Sinó que l'objectiu era castigar les ànimes dels que van impulsar-la i "condemnar-los eternament" a sofriments sense límits.

I el més curiós de tot, és l'argument que ha donat el portaveu i secretari general de la Conferència Episcopal Espanyola, el jesuïta Juan Antonio Martínez Camino, al dir "Que Sa Majestat el Rei hagi de sancionar amb la seva signatura una llei és una situació única. No hi ha cap altre ciutadà que es trobi en aquesta situació. Per tant, no són possibles els principis generals per a una situació única". I s'ha quedat tan ample… abans l'Església es treballava una mica més els arguments i intentada aplicar alguna mínima llum. Ara veig que la llum els hi ha tallat. Deu de ser per no pagar.

En una de les seves cançons, concretament "In Secula Seculorum”, la Trinca deia sobre l'Església Catòlica: "Fent homilies són infalibles, per això l'Església no es pot desdir, tot el que diguin allò va a missa, penseu que els bisbes saben llatí”.

Probablement el papa de Roma deu ésser del Reial Madrid, no només perquè vesteix de blanc, si no perquè considera que la sang blava de la corona faria joc amb el vermell de l'infern i es donarien les circumstàncies per a una rebel·lió blaugrana des de les entranyes del propi Llucifer. I tal com estem ara no podem fer massa conyes marineres, perquè el Reial Madrid continua estant tocat.

Tot plegat és divertit, perquè els bisbes continuen pensant que som imbècils….. No ho sé, potser si.