Arxiu del blog

dijous, 6 de novembre del 2014

La Policia Nacional posa dificultats per renovar el DNI a Lleida.

Una prova més de la incompetència i la poca intel•ligència de la administració de l'Estat. En la tarda d'avui dia 6 de novembre de 2014, justament tres dies abans de la convocatòria de la consulta del 9-N, la Núria Salas s'ha acostat a l'oficina de renovació del Document Nacional d'Identitat de la ciutat de Lleida per renovar el document que portava un any caducat.

La voluntat de participar en la consulta de diumenge 9 de novembre, ha fet que la Núria volgués accelerar el procés de renovació per a poder emetre el seu vot.

Una vegada arribada l'oficina s'observa que a la sala d'espera no hi ha ningú, però el Policia Nacional que estava de guàrdia li diu que no pot renovar el carnet per que hi ha un problema amb els ordinadors.

La Núria no es rendeix i insisteix renovar argumentant que demà ha d'anar a Andorra i ho necessita amb urgència per poder creuar la frontera. El guàrdia insisteix que no hi ha possibilitat de fer-ho i que torni demà.

Davant d'aquest plantejament, la Núria opta per anar a fer-se les fotos de carnet en una botiga contigua a l'oficina del DNI. Allà coincideix amb un noi que argumenta que li ha passat el mateix. Un cop fetes les fotos els dos decideixen tornar a l'oficina per esperar el que faci falta i renovar-se el DNI.

En arribar li comuniquen al Policia Nacional que estan disposats a esperar el que faci falta, aquest els prenen les dades i els insta a que se s’asseguin a la sala d'espera.

A la poca estona surt un funcionari i li diu al policia que faci el favor de fer passar més gent perquè estan tots aturats sense atendre a cap ciutadà. Com els dos únics que esperaven eren la Núria i el noi que l'han acompanyat, han entrat i han sortit amb el seu DNI renovat.

Aquesta és l'absurditat d'un nacionalisme espanyol caduc que creu que encara estem en plena dictadura franquista, en la qual es podien permetre tot tipus d'excessos amb la població. És clar que un país com Espanya que té com a president un inepte integral com Mariano Rajoy, ha de tenir per força una policia a l'altura del seu president.