Arxiu del blog

divendres, 15 de març del 2013

El ministre "Fulano de Tal" li pega a la seva dona?

És ben cert que quan ens asseiem en una taula per compartir un bon àpat, baixem les defenses i ens deixem portar per uns brots de sinceritat que moltes vegades poden acabar amb nosaltres. Aquesta és l'estratègia que històricament han utilitzat els empresaris japonesos per tancar un tracte. Al Japó mai es tanca un tracte definitivament fins després del dinar o del sopar.

 Mantenir una conversa entre plat i plat ajuda molt a rebaixar les tensions, però si a això li afegim un bon vi o un bon cava, llavors ens entren atacs de sinceritat, que poden deixar-nos amb el cul a l'aire. Això exactament és el que li va passar a la fabulosa Alicia Sánchez Camacho quan es va entrevistar amb l'ex amant del gran dels Pujol (Jordi Pujol Ferrusola).

Resulta que l'amant despitada va decidir que volia enfonsar el gran de la saga Pujol, perquè aquest li havia trencat alguna cosa més que el cor. Per dur a terme aquesta vendetta Maria Victoria Álvarez (que així es diu l'amant despitada), va decidir entrevistar-se amb la fantàstica Alicia Sánchez Camacho i explicar-li totes les entremaliadures econòmiques que el Jordi Pujol Ferrusola feia amb els diners que li arribaven a les mans.

L'escena era pròpia d'un sainet on hi ha de tot: polítics corruptes, espies a munt, senyores maltractades, periodistes que fan de go-between, cossos policials que es vigilen, diners públics que desapareixen ... i enmig de tota aquesta escena dues dones assedegades de venjança que necessiten sincerar-se es per aconseguir els seus propis objectius personals.

D'una banda la Sánchez Camacho necessita la munició per fer descarrilar el carro independentista que cada vegada està agafant més velocitat, de l'altra Maria Victoria Álvarez necessitava enfonsar en la misèria a aquell que un dia li va fer creure que ella alternaria amb el més selecte de la societat catalana. L’Álvarez i la Sánchez-Camacho van intercanviar confidències, somnis trencats, aventures pendents, il•lusions, fracassos ... Van tallar vestits a mida a no pocs personatges, particularment homes, de la política i fora d'ella, i ja ficades al patamoll, l'ex del dirigent de Convergència va relatar amb detall el que la seva companya de dinar volia sentir: els maltractaments als quals es va veure sotmesa per part de l'heroi Pujol Ferrusola.

Sembla que l'intercanvi va arribar a ser tan franc que, en un moment determinat, la dirigent del PP català va deixar anar una bomba en forma de frase lapidària que avui té revolucionat a mitja CiU i a mig PP. La Sánchez Camacho es va deixar anar la melena i va dir una cosa semblant a això : “No et preocupis, filla, nosaltres també ho estem passant molt malament: resulta que Fulano de Tal aquí on el veus també li pega a la seva dona, i no vegis la que tenim muntada i el que passaria si això es sabés aquí i a Madrid”.

 Això tindria una importància relativa si no fos que el "Fulano de Tal", és ara ministre en exercici del Govern de Rajoy i, malgrat la seva aparença tranquil·la, com de no haver trencat mai un plat, en el passat va haver de superar algun que un altre episodi depressiu que va necessitar tractament especialitzat.

D'aquí ve el mal de panxa que li va entrar a la Sánchez Camacho, quan va intuir que les cintes amb el contingut de la conversa podien fer-se públiques als mitjans de comunicació. Va ser per aquest motiu pel que en la seva denúncia contra Método 3 pel que va passar a La Camarga, Sánchez-Camacho va demanar al jutge que expressament prohibís la difusió del contingut de l'enregistrament. Però, per sobre de tot, el que la del PPC volia i vol protegir és la confidència que sobre els maltractaments del “Fulano de Tal”, avui ministre de Rajoy, a la seva dona, i que ella mateixa va fer, una mica imprudentment, a Victoria Álvarez.

Afortunadament per Sánchez Camacho, el Jutjat de Primera Instància número 21 de Barcelona, que instrueix el cas, va acceptar les mesures cautelars sol•licitades per vulneració del dret a la intimitat i a la pròpia imatge. Prohibint publicar el contingut de la conversa. Per tant el ministre de Rajoy contínua impune i podrà continuar atiant a la seva dona emparat pel secret a crits de la pròpia Alícia Sánchez Camacho.