Arxiu del blog

diumenge, 24 de gener del 2010

La indústria farmacèutica i el negoci de la por.


Avui he rebut un correu electrònic amb un enllaç a un vídeo d'una editorial del Iñaki Gabilondo, en la qual feia palesa l'organització del frau de la Grip A. Aquest enllaç m'ho ha enviat Nuria Pujol, totalment conscient que assoliria provocar la meva reflexió.

Ja vaig fer durant l'estiu un Post sobre els foscos interessos que mouen l'economia mundial. És evident que per a portar a terme aquest frau eren necessàries tres grans condicions:

Primera: que es donés un brot en un país subdesenvolupat o en vies de desenvolupament, perquè hi hagués un ràpid contagi i donades les precarietats sanitàries, un nombre de morts per a que ens fes fixar l'atenció en ell.

Segona: que les agències de salut de les organitzacions internacionals (Organització Mundial de la Salut) i les dels països més desenvolupats, estiguessin al mateix nivell d'engany, per a certificar científicament l'estafa.

Tercera: que els principals mitjans de comunicació, a nivell mundial, fessin d'aquesta notícia el seu centre d'atenció durant molts mesos, amb la finalitat de generar alarma social i necessitat de consumir milions de vacunes. Els mitjans de comunicació de masses, els principals accionistes de les quals, ho són també de les companyies farmacèutiques, estan jugant un important paper en tot aquest frau. No hi ha dia que els informatius deixin d'alarmar-nos amb algun nou cas de grip A, tot hi que altres malalties, la desnutrició o la guerra tinguin moltes més víctimes diàriament.

Està molt clar que els orígens del capital que s'amaga darrere de les majors indústries farmacèutiques a nivell mundial, darrere dels principals mitjans de comunicació del nostre planeta i que ajuda a "convèncer" als responsables científics de les agències de salut internacionals, és el mateix. Coincideixen accionistes que tenen repartit el seu capital en tota la trama.


Per això, no hem d'oblidar mai que el negoci de les multinacionals farmacèutiques són les malalties, si els efectes d'aquestes s'atenuessin o simplement s'aconseguissin eliminar, aquelles deixarien d'obtenir beneficis. Si per contra, es mantinguessin latents sempre o apareguessin altres noves, els beneficis per a les farmacèutiques augmentarien, gràcies a la venda dels medicaments ja existents o a la comercialització d'altres nous.

Aquest és el cas de personatges com el Donald Rumsfeld (Secretari de Defensa amb el Bush) que al costat d'altres membres de la seva banda, s'embutxacaran enormes quantitats de diners amb la venda d'aquestes vacunes de disseny.

Cada vegada es fa més evident que la grip A és un sinistre negoci de les companyies farmacèutiques, per a continuar augmentant els seus beneficis econòmics, i que estan utilitzant per a això, a una de les vies més contagioses, l'alarmisme portat a terme pels mitjans de comunicació.

La veritat és que no han descobert la sopa d'all. El fet de crear necessitats alarmants per a després oferir solucions, és un vell truc de mercadeig elemental, dissenyat amb un únic objectiu: recaptar diners. I en el cas del virus AH1N1 aquesta solució la trobaria la Indústria Farmacèutica, és clar! ells només troben la salvació si se'ls injecta una forta suma de diners per a "treballar" en un antídot i evitar una horrible pandèmia.

Cada vegada m'estic convencent més, que un dels filons de negoci més importants és la indústria de la por. Aquest indústria està alimentant a moltes boques de sectors com: la indústria farmacèutica, el món de les assegurances, la indústria militar i molts més que centren el principal valor del seu negoci a acollonir a la gent.