Arxiu del blog

dijous, 7 de maig del 2009

La capacitat de ser incapaç del Conseller Saura.

He de reconèixer que el Conseller d'Interior de la Generalitat de Catalunya, l'Eco Iniciativa Joan Saura, no deixa de sorprendre'm després de realitzar un nyap desprès d’un altre.

He arribat a un punt que crec que els despropòsits que aquest bon home està realitzant des del seu despatx, no poden deure's únicament a la seva incompetència. Perquè ningú pot arribar a ser tan incompetent voluntàriament, aquest és un procés que té els seus límits i aquest home en els està saltant un dia i un altre.

Ara aquest personatge, no se li ha ocorregut cap altra cosa que fer que el Servei Català del Trànsit, emeti una resolució en la qual prohibeix explícitament la circulació de tractors i maquinària agrícola, en qualsevol carretera de Catalunya els diumenges i els dies festius. Tampoc podran circular els dissabtes des de la una del migdia fins a les dotze de la nit. Te collons el tema....

Realment considero demencial i inacceptable que els agricultors catalans no puguin circular amb els seus tractors o maquinàries agrícoles, com les segadores i les recol·lectores, per cap carretera catalana els diumenges, festius i vigílies de festiu.

Considero que el perfil del Conseller Saura és d'un urbanita dissenyat pel Mariscal, aquest subjecte és del tipus dels pixapins que surten el divendres a la tarda de la Diagonal de Barcelona, i es creuen que tot el que trobaran més enllà del cinturó metropolità és PortAventura.

Un polític que pertany a un partit que s’autocualifica d'ecologista, no pot prendre alegrement una mesura com aquesta, sense tenir en compte que aquesta restricció perjudica greument el sector, ja que els treballs del camp no tenen horaris els pagesos no poden parar l'activitat agrària els caps de setmana ni els festius o vigílies, perquè els kamakus surtin d’excursió.

Jo demanaria al President Montilla, que abans de donar una Conselleria a una persona com el Joan Saura, primer hauria de donar-li el llibre d’instruccions de com funciona aquesta Conselleria. No ens podem permetre que el Conseller Saura aprengui a gestionar la Conselleria d'Interior amb el sistema d'Assaig-Error. Surt massa car.

De fet, Catalunya és l'única comunitat autònoma en la que s'aplica aquesta mesura tan restrictiva i probablement si el Servei Catalana del Trànsit no fa marxa enrere, puguem veure mobilitzacions de la pagesia catalana.

Crec que hauré de fer una promesa a la Moreneta para demanar-li que il·lumini al nostre Conseller d'Interior. La veritat és que a un altre membre del seu partit, com el Conseller Baltasar, i a l'entrenador de l'Espanyol els hi ha funcionat el sistema. Hauré de pujar a Monserrat.

diumenge, 3 de maig del 2009

Guardiola for President: Ara si que veig que el món s'acaba!!!

Si realment alguna cosa està passant que fa que tots els arquetips de la nostra societat es vagin a prendre pel cul, sense tenir en compte els sofriments i vicissituds viscudes pels soferts ciutadans.

Aquesta és la situació avui diumenge 3 de maig a l'aixecar-me i recuperar-me de la ressaca viscuda anit pels resignats barcelonistes que seguíem el partit de l'any.

Qui s'en recorda ja de la Llei de Dependència? Un dels aixecaments de camisa més grans que hem sofert les persones depenents a Espanya. Encara que ara ens plantegem esmenar alguns matisos, alguna cosa com estableix la pròpia Llei, en la seva disposició final primera, en la qual diu que "transcorreguts els tres primers anys d'aplicació progressiva de la Llei".

Enviem a cagar la dependència, ja que ahir en plena celebració de la festa de la Comunitat Autònoma Madrilenya, els muntem un 2 de maig sense embuts, foten-los hi un 2-6 en mig del Bernabeu.

Després d'haver viscut aquesta gesta històrica, realitzada per un grup de ciutadans anomenats futbolistes, la veritat és que no hem sento per a res depenent. Aquests benefactors dels mals de la nostra societat, han fet que el meu amor propi estigui tan pels núvols que no hi ha barrera arquitectònica que em faci aterrar.

Si, d'acord que són mercenaris pagats per a córrer darrere d'una pilota i de tant en tant donar-li alguna puntada. Però aquests herois catalans com l’Andreu Iniesta, lo Xavi Hernàndes, lo Thierry Enric, lo Carles Puyol, lo Lleonard Messi, lo Gerard Piqué i el més català de tots lo Touré Yayà (més conegut com lo noi de la mare), tots amb uns cromosomes amb barretina, han fet que enemics històrics de Catalunya com lo Mariano Rajoy proclamin que ara Catalunya s’ha convertit en una prioritat en les pròximes eleccions generals. Establint que les quatre províncies catalanes són una prioritat electoral en el programa i l'estratègia del seu partit i el PP centrarà el seu discurs perquè no se’l vegi mai més com a adversari de Catalunya.

Amb el que hem arribat a aconseguir aquest 2 de maig a Madrid, proposo que creem una plataforma popular per a impulsar al Pep Guardiola com successor del Pepe Montilla a la presidència de la Generalitat.