Arxiu del blog

dimarts, 6 de maig del 2008

A Rouco Varela el castiguen els déus….. Per alguna cosa serà!!!

La neboda del Cardenal Arquebisbe de Madrid i actual president de la Conferència Episcopal, Magdalena Rouco, il·lustra aquesta setmana la portada d’Interviú, protagonitzant un nu que és ben segur que donarà molt que parlar.

Aquesta jove canària de 26 anys vol denunciar "la doble moral del seu insigne familiar". I ho fa mostrant al món dos poderoses raons que han aconseguit captar l'atenció de tots els mitjans de comunicació.

Magdalena Rouco afirma que el seu oncle "no es cansa" de repetir que "la família és sagrada i cal lluitar per ella", mentre "menysprea i abandona la seva". Pel que sembla, segons la versió de la neboda de l'arquebisbe, aquest no l’ha visitat encara després de la defunció de la seva mare ni va acudir al enterrament del seu propi germà.

Aquesta noia està casada i és mare de dos nens, argumenta així la seva decisió de posar nua: «És la millor manera que les meves queixes arribin a tota Espanya. Em despullo per a despullar així la hipocresia del meu oncle». I jo crec que també li haurà vingut bé els euros que li hauran pagat.

De fet és ben veritat que s'agafa abans a un mentider que a un coix. Perquè resulta que aquest monsenyor, tan acostumat com està a alternar amb la reialesa, que els pobres el molesten. Sobretot si pertanyen a la seva família. Perquè, com sabeu, aquest personatge, té dos germans: Vicente i Visitación Rouco Varela que és la mare del bisbe de Lugo, monsenyor Alfonso Carrasco Rouco. És ben cert que Déu els cria i la Conferència Episcopal els junta.

Sembla que la carrera política d'aquest monsenyor pot haver-se vist beneficiada amb l'actuació de les seves neboda. Doncs és ben sabut que en el partit en el qual milita, aquest tipus d'accions de rebot familiar estan molt bé vistes.

Lo Bep.