Arxiu del blog

divendres, 23 de novembre de 2012

Les mentides del Partit Popular.

A hores d'ara de la campanya electoral, quan tot just queden unes hores perquè finalitzi, hem pogut veure un cop més la versió més vomitiva i antidemocràtica a la qual ens té acostumats la ultradreta espanyola. No és la primera vegada que l'aparell de l'estat espanyol es posa en marxa per condicionar el vot de la ciutadania en els moments propers a la jornada de reflexió d'unes eleccions.

El març 2004 i després de l'atemptat islamista de l'14 M, tot l'aparell del ministeri de l'interior del govern d'Espanya, amb Ángel Aceves al cap davant, es va posar a enviar conjectures que havia estat un atemptat propiciat pel nacionalisme basc a través de l'organització terrorista ETA. Repetien una i altra vegada com si tractés un mantra, que havia fundats indicis basats en especulacions tendencioses emanades del propi govern, que els terroristes venien d'Euskadi.

A primeres hores de la tarda d'aquell 15 març, havia pogut obtenir per Internet informació de diaris de Estats Units, Anglaterra, França i Itàlia, que apuntaven directament a l'origen islamista dels autors de l'atemptat. Però el Partit Popular necessitava més carnassa per al dia de les eleccions i d'una forma malaltissa s'entestava a voler involucrar la societat civil basca com a element distorsionador que atemorís la possible victòria socialista que s'acostava.

 Els Aznar, Rajoy, Aceves, Montoro del moment, es conjuraven per repetir fins a la sacietat un missatge que a últimes hores de dissabte 15 març, van haver rectificar en aparèixer una furgoneta vinculada a elements islamistes.

D'aquella mentida del 14 de març de 2004, a aquesta manipulació d'informació a través del seu òrgan de comunicació que és el diari El Mundo. Està clar que han fabricat una bomba per fer esclatar en plena campanya electoral catalana per sembrar dubtes i induir a temors a la societat catalana perquè s'abstingui d'anar a votar o en el millor dels casos que no votin una opció independentista. Res m'és aliè del que està succeint ara mateix. Tinc la sensació d'estar vivint un "Dejà Vu" o el que és el mateix tinc la sensació de reviure fets pels que ja he passat en un altre moment.

El ministre de l'interior va desmentir aquesta setmana l'existència d'aquest esborrany. El jutge encarregat del cas Palau va negar que s'hagués encarregat una investigació sobre l'enriquiment il•lícit dels afectats. El cap responsable de la policia nacional va negar davant del jutge que a ell li constés l'existència d'aquest esborrany. I finalment el propi diari El Mundo reconeixia en el seu editorial de dissabte passat la dificultat de demostrar les acusacions que havia abocat.

L'últim dia de campanya apareix el portaveu del Sindicat Unificat de Policia per presentar un document de 17 pàgines que ha obtingut de manera "anònima" i que està ple de ratllades i parts del document esborrades. Aquest document manipulat pretén ser la Bíblia en què s'emparen els que diuen defensar la justícia per davant de drets com el de la presumpció d'innocència. Aquest sindicat és una baula més de la cadena de transmissió que els serveis "secrets" de l'estat utilitzen com a eina de treball.

Bé, doncs aquesta és la forma de fer política que té l'aparell de l'Estat espanyol per impedir que partits que pretenen donar la veu a la ciutadania, tinguin les màximes dificultats per aconseguir el seu objectiu.

L'única manera de combatre les mentides sistemàtiques generades pel Partit Popular, és anar a votar massivament el proper diumenge 25 de novembre. Que cadascú voti el que li dicti la seva consciència, però si volem formar part d'una societat madura que aspira a auto gestionar-se sense dependre de tutors externs, ara és el moment que ens mobilitzem i diguem a les urnes el que opinem. Després no serveix de res llepar-se les ferides.