Arxiu del blog

dimecres, 7 de gener de 2009

El finançament de Catalunya i un president amb nom de xorisso.


La cirereta del pastís l'acaba de posar avui un histriònic personatge com el president de Cantàbria Miguel Ángel Revilla(que per cert té nom de xorisso). Sembla ser que aquest home cada vegada que demana un taxi a Madrid s'arma un sidral entre els taxistes. Ahir l'agraciat va ser un tal José Antonio Moreno. Ell va ser l'encarregat de dur-lo fins al Palau de la Moncloa, ja que allí l’esperava el president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, per a parlar de política autonòmica i economia.

A la sortida de la seva entrevista institucional, el Revilla va muntar el seu espectacular show a la sala de premsa de la Moncloa i entre altres perles, es va referir també a l'actitud de Catalunya en el debat del finançament autonòmic i va reclamar que cap comunitat sigui "insolidària" (altra vegada ens hem de sentir l'insolidaris que som), ja que l'Estat ha de corregir els desequilibris que existeixen entre regions.

El senyor amb nom de xorisso va dir "Entenc la postura de totes les comunitats, però si fóssim tan insolidaris que cadascun cobri només en funció del que paga estaríem carregant-nos el sistema de reequilibri de rendes".

I com a justificació va treure a relluir la seva sagacitat política argumentant "A Catalunya hi ha un govern complicat on Montilla està sota la pressió d'un partit nacionalista i una esquerra que li estan forçant a plantejar reivindicacions que espero que Zapatero sàpiga bregar de manera adequada". Jo li recomanaria que no sofrís, per quin Zapatero fins a ara ha sabut bregar perfectament amb "el problema catalan".

Després de demanar actituds més solidàries de Catalunya, va començar a treure la seva carta als reis, per a acabar recordant li al Zapatero la típica expressió. Que hay de lo mio! Amb una sèrie de peticions com: el finançament de les despeses per a acabar les obres de l'hospital Marquès de Valdecilla, ja que el pressupost realitzat en temps de l'anterior Govern del PP es va quedar curt en 100 milions sobre 2.100. També va demanar finançament per a l'autovia de l'aigua i impuls per a l'arribada de l'alta velocitat a Cantàbria. I li va proposar a Zapatero la possibilitat que se celebri el Dia de les Forces Armades a Santander. Cony amb el Revilla!!!

Això sí, per sobre de tot els catalans som uns insolidaris. Insisteixo en el que he dit anteriorment. Un president amb nom de xorisso.

1 comentari:

Albert ha dit...

aquesta creu de la insolidaritat , la portarem tota la vida, no hi podem fer res, i menys amb personatges per la capa politica espanyola com el revilla.....