Arxiu del blog

dilluns, 26 de maig del 2008

Esbroncada d'ASPID als polítics pel retard en la dependència.

Aquest és l'article que va publicar el diari Segre, sobre la meva intervenció en la cerimònia d'atorgament dels XI Premis ASPID.

Com es pot observar, els mèrits dels premiats no són notícia. Sempre es pren com a notícia el més gruixut perquè atregui l'atenció.

Que hi farem!!!

Val a dir que tant la Mútua Intercomarcal, com l'Obra Social de Caja Madrid, com la trajectòria esportiva de l’Albert Llovera i sobretot el treball realitzat per la Universitat de Lleida, tenien mèrits més que suficients per a ser titulars de la notícia.

Ja sabeu que no és notícia que un gos mossegui a un home, però si que ho és que un home mossegui a un gos.

C’est la vie….

Lo Bep.

"Esbroncada d'ASPID als polítics pel retard en la dependència".

Ara que els tinc aquí a tots, vull cantar-los les quaranta. Amb aquestes paraules va esbroncar ahir Josep Giralt, president d’Aspid, la nodrida representació de polítics que es van donar cita en l’onzena edició de l’entrega de premis d’aquesta entitat, que es va celebrar a la UdL.

Tots celebrem l’aprovació de la llei de dependència, però avui hi ha frustració. Entenc les pujades d’adrenalina abans d’unes eleccions, però no quan afecten els col·lectius més vulnerables, va apuntar Giralt, que va reclamar una planificació més concreta per pal·liar la desorientació i una revisió del text. Per la seua part, el conseller de Governació, Jordi Ausàs, va reconèixer que l’aplicació s’està fent molt lentament i l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, va assegurar: Giralt ha fet molt bé a estirar-nos les orelles.

Diari Segre. 24-05-2008.