Arxiu del blog

dimarts, 8 d’abril del 2008

Joan Boronat vol regalar aigua a Barcelona i ningú li fot ni cas.

Per a que comprar aigua a Almería o a França si Joan Boronat la facilita de forma gratuïta a tan sols 100 quilómetros de Barcelona?. Aquesta és la pregunta que jo em faig avui al llegir aquesta notícia en un diari.

En realitat, el senyor Boronat crec que està deixant amb el cul a l'aire a tots els bocamolls del món de la política, que fins a ara no s'han plantejat trobar una solució a l'aprovisionament d'aigua a la ciutat de Barcelona.

Boronat és, juntament amb la seva família, el propietari del Pou Boronat de Tarragona i que ara presenten com via de salvació alternativa a la crítica situació per la que travessa Catalunya en matèria d'aigua. Es tracta d'una aigua de titularitat privada i el seu ús no està condicionat ni a les administracions, ni a les distribuïdores ni a cap col·lectivitat Aquest pou, segons afirma el propietari, ha estat capaç de "subministrar 500.000 litres per hora, les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any.

De moment ningú s'ha posat en contacte amb la família Boronat per a fer ús d'aquesta via solidària. Opina el senyor Boronat que totes les solucions que s'ha proposat fins al moment "només tenen en compte interessos partidistes i econòmics".
La veritat és que a aquestes alçades de la pel·lícula i a la vista de com s'han gestionat els fets, puc arribar creure que el senyor Boronat te raó. Torres més altes han caigut!!!.
Lo Bep.