Arxiu del blog

dissabte, 19 de gener del 2008

Actuar és fàcil, pensar és difícil; actuar segons es pensa és encara més difícil.

De vegades tens la sensació que per a perpetuar-se en el poder ens serveix qualsevol estratègia, obviant d'una forma molt descarada la memòria històrica.

Estem a un mes i mig de les eleccions generals a Espanya. Entenc que el nivell de bilirrubina dels candidats, va en augment i cada vegada és més difícil la incontinència verbal, sense tenir en compte que el que es vomita en aquesta incontinència tingui una coherència política.

Ahir vaig escoltar a l’Angel Aceves qualificar de mentider a Rodríguez Zapatero (que no dic que no ho pugui ser), però se'm va escapar una riallada profunda que va ressonar per tota la casa.

Hagués estat més intel·ligent utilitzar a una altra persona del Partit Popular per a fer aquest tipus d'afirmacions, sense que aquesta situació esperpèntica cridés la nostra atenció. No vull entrar a recordar el de "les dues línies d'investigació" o "la connexió del terrorisme islàmic amb el terrorisme basc", ves que us he d'explicar.

Cada dia estic més convençut que tot aquest elenc de personatges polítics que ens ajuden a distreure'ns cada dia, haurien de cobrar els seus drets d'autor a la productora del programa Polònia de Tv3. Qui no surt al programa no es res en política.

Realment els guionistes que aquest programa, es guanyen els diners d‘una forma massa fàcil. Els autèntics autors d'aquest teatre del despropòsit, són els que haurien d'estar signant llibres dels seus guions i rebent els honors de la gloria.

Com veig que tota aquesta Troupe teatral es passen pel folro dels collons qualsevol indici de coherència política, o sigui adequar el que dic amb el que faig, no em quedarà més remei que votar al guionista més dolent. O sigui aquell que per la seva escassesa de ximpleries, surti menys vagades en el programa Polònia.

Que tinguem paciència i sentit de l'humor per a suportar el que s’ens ve a sobre.

Lo Bep.