Arxiu del blog

diumenge, 3 de maig del 2009

Guardiola for President: Ara si que veig que el món s'acaba!!!

Si realment alguna cosa està passant que fa que tots els arquetips de la nostra societat es vagin a prendre pel cul, sense tenir en compte els sofriments i vicissituds viscudes pels soferts ciutadans.

Aquesta és la situació avui diumenge 3 de maig a l'aixecar-me i recuperar-me de la ressaca viscuda anit pels resignats barcelonistes que seguíem el partit de l'any.

Qui s'en recorda ja de la Llei de Dependència? Un dels aixecaments de camisa més grans que hem sofert les persones depenents a Espanya. Encara que ara ens plantegem esmenar alguns matisos, alguna cosa com estableix la pròpia Llei, en la seva disposició final primera, en la qual diu que "transcorreguts els tres primers anys d'aplicació progressiva de la Llei".

Enviem a cagar la dependència, ja que ahir en plena celebració de la festa de la Comunitat Autònoma Madrilenya, els muntem un 2 de maig sense embuts, foten-los hi un 2-6 en mig del Bernabeu.

Després d'haver viscut aquesta gesta històrica, realitzada per un grup de ciutadans anomenats futbolistes, la veritat és que no hem sento per a res depenent. Aquests benefactors dels mals de la nostra societat, han fet que el meu amor propi estigui tan pels núvols que no hi ha barrera arquitectònica que em faci aterrar.

Si, d'acord que són mercenaris pagats per a córrer darrere d'una pilota i de tant en tant donar-li alguna puntada. Però aquests herois catalans com l’Andreu Iniesta, lo Xavi Hernàndes, lo Thierry Enric, lo Carles Puyol, lo Lleonard Messi, lo Gerard Piqué i el més català de tots lo Touré Yayà (més conegut com lo noi de la mare), tots amb uns cromosomes amb barretina, han fet que enemics històrics de Catalunya com lo Mariano Rajoy proclamin que ara Catalunya s’ha convertit en una prioritat en les pròximes eleccions generals. Establint que les quatre províncies catalanes són una prioritat electoral en el programa i l'estratègia del seu partit i el PP centrarà el seu discurs perquè no se’l vegi mai més com a adversari de Catalunya.

Amb el que hem arribat a aconseguir aquest 2 de maig a Madrid, proposo que creem una plataforma popular per a impulsar al Pep Guardiola com successor del Pepe Montilla a la presidència de la Generalitat.