Arxiu del blog

divendres, 5 de setembre del 2008

L'Aznar és la bragueta més ràpida de les Espanyes!


Aquests francesos són uns pixa piles, es creien que eren els reis del mambo perquè el seu president Monsieur Sarkozy s'havia passat per la pedra a un bombó com Carla Bruni.

Doncs aquí apareix el Cid Campeador de l'Espanya profunda, va i puntua a casa dels francesos, foten-li un penal per tota l'esquadra al govern del seu amic Sarkozy.

Doncs segons informa el diari “Observateur” del Marroc, el pare del fill que espera la ministra de Justícia del Govern del marit de la intèrpret de la cançó de la passada campanya del Nescafé no és altre que José María Aznar.

La ministra francesa de Justícia, d'ascendència magrebina, reconeixia davant els periodistes el seu embaràs. Tot i la discreció de Dati, el diari marroquí assegurava tenir la resposta: “Dati està embarassada d'Aznar”.

L'Aznar, que s'havia vist en una polèmica similar quan se’l va relacionar amb l'actriu Cayetana Guillén Cuervo. Com podem veure l'Aznar és un bragueta fluixa.

Aquesta dreta espanyola és l'hòstia; d'una banda surten amb l'església en concentracions multitudinàries en favor de la unitat de la família, en canvi, per l'altre les deixen embarassades per les cantonades. És qüestió d'aplicar la teoria de "escolta el que dic i no miris el que faig”.



Les especulacions han arribat fins al punt que el periodista Germán Yanke explica en un article com es van veure per primera vegada Rachida Dati i José María Aznar. Segons ell s’han conegut en un sopar celebrat a París en el que compartien estovalles, a més de l'expresident i la ministra, Nicolás Sarkozy, Carla Bruni, i el cantant Julio Iglesias (aquest ja descatalogat al rànquing de fantasmes, ja que compra la Viagra en palets).

Ara només és qüestió d'esperar per a veure si la Botella té les mateixes tragaderes que la Hilary Clinton.

De tota manera, aquesta és l'autèntica visió de l'espanyol petit i follador, que amb aquesta feta ha donat una pallissa moral als gabachos, com en altres temps va fer El Timbaler del Bruc.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ostres, Josep, no sabia que eres seguidor de la premsa rosa. Ara, que em comparis l'Aznar amb el Timbaler del Bruc... no sé què dir-te.