Arxiu del blog

dissabte, 16 de maig del 2009

Els folklòrics del Partit Popular treuen a relluir la caspa.


Aquesta és la sensació que he tingut al llegir un article publicat al diari esportiu Sport, en la que l’Antonio Gutiérrez que és diputat del PP per Melilla, demana que se sancioni al Barça i a l'Athletic, perquè els seus afeccionats van demostrar d'una forma lliure i democràtica el seu menyspreu cap a la monarquia, encarnades en la figura del rei i la reina d'Espanya xiulant l’himne nacional.

Penso que lo Mariano Rajoy cada dia que passa té menys pes específic al seu partit. El que inicialment semblava un gir al centre de la dreta radical, folklòrica i casposa de sempre, s'està convertint en una sessió de marionetes orquestrades des de la FAES, per aquell homenet del bigoti gris i que sembla ser que va casar la filla a costelles nostres.

Rajoy aspirava a posicionar al Partit Popular en un espai polític que li permetés tenir la flexibilitat necessària per a buscar les aliances de govern. És evident que si l'única opció per a governar que el Partit Popular contempla és la majoria absoluta, pot ser que necessitin dues o tres legislatures més per a obtenir-la. En qualsevol cas no dependran mai de la seva acció política, sinó el que haurien de fer sempre és esperar la deterioració ocasionada per la gestió de govern del PSOE.

Amb nyaps polítics com la d'aquest diputat per Melilla, l'única estratègia que jo intueixo que es cou des de la FAES, és la d'evitar que Mariano Rajoy augmenti el percentatge d'intenció de vot que indicaven les últimes enquestes.

Davant la qual cosa podríem estar presenciant un espectacle d'auto destrucció del Partit Popular, que està veient com el poder judicial i a instàncies del govern està posant de potes enlaire al nucli dur de l'època d'Aznar, imputant-los en diferents sumaris de corrupció en l'exercici del govern, com és el cas dels diputats l'assemblea de Madrid i el president de la Generalitat Valenciana (que per cert sempre duu uns tratges espectaculars).

Personatges com l’Antonio Gutiérrez no aporten res per a facilitar la convivència de les diferents cultures, que coexisteixen dintre de l'estat espanyol. I això segurament és per que encara no han entès que Espanya; "ni és una", "ni és gran" i a la vista de la seva acusació "tampoc és lliure".