Arxiu del blog

diumenge, 17 de maig del 2009

Avui toca celebrar-ho: Copa, la Lliga i ……

Lo Pep Guardiola ha donat una lliçó de seny als catalans i a la resta de la societat. Ha creat un equip que s’aguanta a sobre de tres pilars bàsics:

La modèstia que ha sabut inculcar al seu equip de treball i que ha imposat a la Junta Directiva (a la qual li feia molta falta), i als mitjans de comunicació als quals els ha posat molt difícil el seu treball, al no fer declaracions que poguessin omplir titulars fàcilment.

El talent que han fet relluir dels membres del seu equip. Va agafar un equip de persones que tenien un gran talent, però no s’ho creien. Ha tingut l'habilitat de treure el millor de cadascun per a posar-ho al servei de l'equip.

L'ordre amb el qual ha dirigit a aquest grup de professionals durant tota la temporada. Sabent per endavant lo difícil que és gestionar un vestuari com lo del Barça en un entorn, polític i mediàtic, que sempre té tendència a distorsionar el treball.

Fins al dia d'avui el Barça ja ha guanyat tres grans títols aquesta temporada: La Copa del Rei, la Lliga i el 2-6 que li va fotre al Madrid.

Amb una mica de sort podem afegir la Champions….

Us recomano aquesta versió de l'himne del Barça a ritme de rumba…. És genial!!!


I com no podia ser d'altra manera, per a finalitzar accidents la versió oficial del Cant del Barça per a celebrar-ho sense complexos.


Que collons!!!