Arxiu del blog

dimecres, 20 d’agost del 2008

Invitació a participar en el XX Premi Turístic Internacional "Pica d'Estats".


Una persona anònima, m'ha enviat un comentari relatiu al Post publicat en aquest Blog, amb el títol "Lleida un turisme inclusiu: tu poses els límits", per a informar-me de l'existència de la modalitat de publicació a Internet d'articles que facin referència al turisme a les comarques de Lleida.

En primer lloc és d'agrair que Cyber Surffers arribin a llegir les mevess neures cibernètiques, però encara és més d'agrair que pensin en tu per a insinuar-te que et presentis a aquest premi. Sense cap tipus de dubte aquest anònim o està anònima em mira amb uns ulls excessivament benvolents.

De totes maneres jo us transmeto la informació, per si és del vostre interès el presentar-vos-hi els esmentats premis. El guanyador s’endurà 3000 euros que suposo que li vindran perfectes.

Per tant, el XX Premi Turístic Internacional "Pica d'Estats" de Premsa, Ràdio i Televisió, és convocat anualment pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, inclou els treballs periodístics vinculats amb les noves tecnologies i internet, adaptant-se d'aquesta manera a la nova realitat de la societat de la informació.

La temàtica s’ha de centrar en els aspectes turístics de les comarques de Lleida, i hi podran optar tots els treballs de premsa escrita, ràdio, televisió i internet, publicats o emesos en qualsevol idioma en el període comprès entre el 18 d'octubre de 2007 i el 17 d’octubre de 2008.



A veure qui s'anima i es presenta per a dur-se la pasta.







Lo Bep.