Arxiu del blog

dijous, 6 de març del 2008

Feu un tom per aquesta pàgina web, com a mínim no us sentireu sols.

Al meu entendre és una iniciativa original i terapèutica, ja que moltes vegades sents la impotència de no poder canalitzar el teu emprenyament cap a cap lloc. A alguns ens ha donat per fer un blog a títol personal, però uns altres han estat capaços d'orientar els emprenyaments de molta gent i han parit aquesta iniciativa.

Crec que un gran encert que té aquesta pàgina web, és que ha sabut fer aflorar la injustícia interior, que molta gent sent, sense caure en la subordinació a determinades tendències polítiques. Evidentment que res ni ningú està exclòs de poder ser etiquetat en una o altra tendència política.

En aquest cas poden identificar-se amb els seus plantejaments, un ampli espectre de línies polítiques.
Només hi ha en comú la rebel·lia contra una pressió tant mediàtica com política sobre les catalanes i els catalans. Com diuen ells en la seva pàgina web "No és fill de ningú en concret, però és fill de molts de nosaltres".

Entenc que és una rebel·lia sobre la pèrdua de valors del nostre poble i de la nostra cultura, així com una escenificació terapèutica de les nostres frustracions. Per a ser un clam a la dignitat com a poble, un repte a deixar els complexos i mostrar les nostres senyes d'identitat.

L'adreça d'aquesta pàgina web és: www.elcatalaemprenyat.cat

Que la gaudiu!!

Lo Bep.