Arxiu del blog

diumenge, 6 de juny de 2010

El Club Bilderberg com llotja de foscos interessos.


Fa relativament pocs dies es va anunciar en alguns fòrums d'Internet, que el passat dijous 3 juny, hi hauria una reunió del selecte Club Bilderberg. A aquesta reunió hi va assistir el Zapatero. També ha corregut pels mitjans de comunicació estatal, que hauria assistit la dona del Rei en representació de la Casa Reial.

Aquest club va ser creat el 1954 i promocionant per antics oficials de la SS de Hitler, amb l'objectiu d'intercanviar interessos econòmic i polítics a tot el món. Per tant, en un principi vull pensar que assistir a una reunió dels més poderosos del planeta seduiria a molts de nosaltres. Formar part de la nòmina de convidats al club Bilderberg hauria de ser un honor ... O potser no?.

En aquestes trobades, se solen reunir un centenar de banquers, caps de govern, economistes, presidents de multinacionals, acadèmics i responsables dels mitjans de comunicació. Tots ells es tanquen durant un intens cap de setmana pocs dies abans de la reunió del G8. El sistema de seguretat per protegir aquest grup és tan elitista com els seus membres. Entre ells, hi ha diversos agents de la CIA. Veritablement deixen en autèntic ridícul als millors guionistes de Hollywood.

Aquest comportament maçònic, basat en secrets ocults i il·lusions, s'ha utilitzat al llarg de la història per hipnotitzar a jutges i dirigents polítics. Llavors la pregunta que ens hauríem de fer és: Fins a quin punt aquestes forces de la foscor utilitzen l'estament jurídic, les empreses d'armaments, les empreses militars privades, els serveis d'intel·ligència i forces armades per promoure els seus plans perversos? Tal com s'insinua, els seus interessos no entenen ni de religions, races ni dogmes. El seu únic fi és el poder.


Segons els experts al Club Bilderberg, aquest funciona segons el sistema de cercles concèntrics. Concretament, aquesta associació compta amb un comitè directiu format per unes quaranta persones. Aquestes escullen els convidats de l'edició de l'any en curs segons l'agenda temàtica prevista. La norma més o menys establerta és que cada un dels membres del comitè directiu convidi a dues persones. En total, unes cent cinquanta persones com a màxim. Vaja, el que avui trobaríem en qualsevol casament.

Per descomptat, si ens atenim al obscurantisme i l'opacitat amb la que organitzen les seves trobades, podem deduir que les seves actuacions han de ser del tot il·legals. Que de fet, és per això que no es mostren públicament. Seria de gilipolles reunir-se per planificar les seves malifetes i després fer una roda de premsa.

Tot i això, la reunió d'aquest any 2010, es va celebrar a Sitges (Barcelona) i es rumoreja que l'organització ha anat a càrrec de José Manuel Entrecanales, el president d'ACCIONA. Això vol dir que el nostre país també hi ha algun personatge a qui li deixen treure el nas en aquest tipus de reunions. Per què al cap i a la fi, tots tenen el seu propi sistema de pensament, forma de compartir, rituals i fins i tot el seu codi de vestimenta pròpia amb grans ulleres d'Armani.


Els membres d'aquest club s'han convertit en un temple d'adoració dels mercats lliures, la inversió interna, la democràcia planificada i la privatització. És un grup format per homes i dones de vestits molt cars.

En la meva opinió, el Club Bilderberg és una amenaça a la sobirania de totes les nacions al mitjançar en un mercat que només entén de beneficis. Actuant d'aquesta manera s'estan convertint en el catalitzador d'un nou govern mundial.

Si he de ser sincer, tinc la sensació que estic veient la pel lícula "James Bond contra l'imperi del mal". Què hi ha de cert en tot això? No ho sé. El cert és que el obscurantisme estimula la imaginació i moltes vegades passa que la realitat supera en molt a la ficció.