Arxiu del blog

dijous, 7 de maig del 2009

La capacitat de ser incapaç del Conseller Saura.

He de reconèixer que el Conseller d'Interior de la Generalitat de Catalunya, l'Eco Iniciativa Joan Saura, no deixa de sorprendre'm després de realitzar un nyap desprès d’un altre.

He arribat a un punt que crec que els despropòsits que aquest bon home està realitzant des del seu despatx, no poden deure's únicament a la seva incompetència. Perquè ningú pot arribar a ser tan incompetent voluntàriament, aquest és un procés que té els seus límits i aquest home en els està saltant un dia i un altre.

Ara aquest personatge, no se li ha ocorregut cap altra cosa que fer que el Servei Català del Trànsit, emeti una resolució en la qual prohibeix explícitament la circulació de tractors i maquinària agrícola, en qualsevol carretera de Catalunya els diumenges i els dies festius. Tampoc podran circular els dissabtes des de la una del migdia fins a les dotze de la nit. Te collons el tema....

Realment considero demencial i inacceptable que els agricultors catalans no puguin circular amb els seus tractors o maquinàries agrícoles, com les segadores i les recol·lectores, per cap carretera catalana els diumenges, festius i vigílies de festiu.

Considero que el perfil del Conseller Saura és d'un urbanita dissenyat pel Mariscal, aquest subjecte és del tipus dels pixapins que surten el divendres a la tarda de la Diagonal de Barcelona, i es creuen que tot el que trobaran més enllà del cinturó metropolità és PortAventura.

Un polític que pertany a un partit que s’autocualifica d'ecologista, no pot prendre alegrement una mesura com aquesta, sense tenir en compte que aquesta restricció perjudica greument el sector, ja que els treballs del camp no tenen horaris els pagesos no poden parar l'activitat agrària els caps de setmana ni els festius o vigílies, perquè els kamakus surtin d’excursió.

Jo demanaria al President Montilla, que abans de donar una Conselleria a una persona com el Joan Saura, primer hauria de donar-li el llibre d’instruccions de com funciona aquesta Conselleria. No ens podem permetre que el Conseller Saura aprengui a gestionar la Conselleria d'Interior amb el sistema d'Assaig-Error. Surt massa car.

De fet, Catalunya és l'única comunitat autònoma en la que s'aplica aquesta mesura tan restrictiva i probablement si el Servei Catalana del Trànsit no fa marxa enrere, puguem veure mobilitzacions de la pagesia catalana.

Crec que hauré de fer una promesa a la Moreneta para demanar-li que il·lumini al nostre Conseller d'Interior. La veritat és que a un altre membre del seu partit, com el Conseller Baltasar, i a l'entrenador de l'Espanyol els hi ha funcionat el sistema. Hauré de pujar a Monserrat.

3 comentaris:

XAVIER VALDERAS LÓPEZ ha dit...

Josep: la collonada d'en Saura no es només retallar aquesta nova llibertat pública (la prohibició de conduir a qualsevol hora i qualsevol dia amb qualsevol vehícle), sino la cobdiciosa rapinya que demostra en la recaudació de les multes.

Bep ha dit...

Tens raó Xavier, però hi ha molt d'incompetencia del personatge....

Lo Bep ha dit...

Ho veieu com a Cal Saura la caguen constanment....

El Servei català de Trànsit ha negat avui que hagi prohibit la circulació de tractors en diumenges i festius i ha assegurat que tot plegat ha estat un error de transcripció al Diari Oficial de la Generalitat. A través d'un comunicat, Trànsit ha sortit al pas d'aquesta manera a l'allau de crítiques del sector del camp per aquestes restriccions, a les que ahir s'hi va sumar el conseller d'agricultura, Joaquim Llena, demanant explicacions al departament d'interior. Trànsit ha afegit, a més, que les restriccions que des del 2001 afectaven la mobilitat dels tractors en festius ja es van el.liminar l'any passat. De fet, l'error rau en què el DOGC va rebre la normativa de 2007 i no la de 2008 -ja esmenada, sense les restriccions-, el que ha causat tot aquest enrenou.