Arxiu del blog

dijous, 15 de gener de 2009

El correu electrònic com a ventilador per a escampar la merda.

Avui he rebut un correu electrònic que m'ha enviat la meva amiga Maite, que posa sobre la taula una realitat que es repeteix dia rera dia, en els usuaris habituals d'aquesta eina virtual.

Amb l'aparició de la INTERNET neix en els professionals de la informàtica un somni gairebé utòpic, lliurar al món de les fronteres físiques, crear un espai on el temps és un concepte molt flexible, no en el sentit relativista, introduir les idees de temps i distància zero.

Realment la potencialitat que suposa la comunicació a través de la xarxa ha estat un punt d'inflexió en les relacions personals, en qualsevol dels àmbits de la vostra vida ja sigui el privat o el professional, suposant cada dia més una necessitat de contacte.

Però com tot lo bo a la vida, no pot ser que no es prostitueixi. I per això existeixen interessos contraposats que fan que es banalitzi aquesta eina, introduint escombraries en els missatges encadenats.

Per això m'ha semblat molt brillant la reflexió d'aquesta cadena que m'ha enviat Maite i us la reprodueixo aquí.


“Gràcies a tots”.

RESUM DELS E-MAILS DE 2008.

Volia donar les gràcies, a tots els meus amics o, i, coneguts que em van enviar un e-mail cadena aquest any, ja que gràcies a ells:

• He llegit 175 vegades que MSN i Hotmail anaven a esborrar el meu compte de correu.

• He acumulat 3317 anys de desgràcia i he mort 67 vegades per no reexpedir algunes d'aquestes cadenes

• Quan surto de l’Ikea no miro mai a ningú, no sigui que em segresti i em drogui per a després treure'm un ronyó amb el propòsit de vendre'l després al mercat negre.

• Tinc diversos préstecs al banc, per intentar que la pobra nena Amy Bruce pogués per fi, finançar la 89ª operació que li salvaria la vida (Pobra nena! Damunt que té solament 8 anys des de 1997).

• Segueixo esperant que la responsable de màrqueting Nokia m'enviï el meu tan merescut telèfon mòbil. El de Sony Ericsson també.

• Per fi conec la recepta de l'amor garantit: Apunta el nom de la persona que estimes en un paper, pronunciant ho 15 vegades. Després, passa't el paper pel cul mentre dónes 30 voltes al voltant d'un Seat Panda verd del 86, en el sentit de les agulles d'un rellotge. (I mira que ja es veuen pocs d'aquests cotxes).

• M'he passat 98 nits de vetlla, amb la condició de enxampar al temut virus SuperMega destructor que ni Microsoft, MacAfee i Norton podien combatre i que anava a destruir el meu Disc dur, La mini cadena, La tele, la cafetera i el meu raspall de dents elèctric.

• MERCADONA està a punt d'enviar-me aquest preuat xec de 100 euros...... tinc diversos comptes de correu i ho vaig fer diverses vegades.. calculo que han d'enviar-me uns 12300 euros......

SI NO ENVIES AQUEST E-MAIL EN ELS PRÒXIMS 10 SEGONS A 8736 PERSONES, DEMÀ A LES 17:32, UN DINOSAURI MUTANTE ARRIBAT DE L'ESPAI, IRRUMPRO EN EL TEU SALO I DEVORÉS A TOTA LA TEVA FAMÍLIA. (I Chuck Norris no podrà fer res per a salvar-te).

Gràcies a tots per la vostra comprensió.