Arxiu del blog

dilluns, 25 d’agost del 2008

Benvingut el bloc d'una bona coneixedora dels coixos, la Conxita Tarruella.

Avui m'he assabentat de la creació del bloc d'una bona amiga i alhora militant de la causa de la discapacitat. Aquesta amiga és Conxita Tarruella.

Amb la creació aquest bloc, ha complert amb la promesa que va acceptar, aquest mes de juliol passat, quan en un dinar va ser reptada pel Quim i per jo perquè creés el seu espai de comunicació en el Cyber món.

La Conxita té una llarga i dilatada trajectòria en el món de la política i a pesar d'això, continua ensopegant una vegada i una altra vegada en els mateixos errors. Un polític no pot complir les seves promeses, perquè llavors la pròpia classe política se’l menja per deixar-los en pilotes. Així que, Conxita com continuïs complint el que promets duraràs dos tele notícies…

On s'és vist que un polític compleixi les seves promeses!!! Fa lleig. Llavors com ho farem els que critiquem?

Les promeses són per a fer-les no per a complir-les. Aquest és el primer manament de molts polítics del nostre país (tots mediocres és clar).

Per als quals vulgueu visitar el seu bloc, ho trobareu en aquesta adreça: http://conxitarruella.blogspot.com



En definitiva Conxita, benvinguda al món dels blocaires i els que et coneixem sabem que escriuràs i moltes vegades amb la punta afinada.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Bep, m’agrada el teu bloc i els teus comentaris, però algun cop et passes amb elogis cap als teus amics, com el que dius de mi, però t’ho perdono... Encara no domino massa el mon blocaire , però veuràs quan en sàpiga mes. Ah! es molt bo el comentari sobre el mon dels coixos catalans, però espero que aviat s’arregli.