Arxiu del blog

dimecres, 19 de març del 2008

No hi haurà transvasament, només es faran connexions temporals i puntuals. Quins collons!!!

Aquesta és la situació que s'està donant a les terres de Lleida. Ens tenen entretinguts durant la setmana, esperant que arribi el dijous i ens puguem distreure amb el "Polònia". De fet és d'agrair que tinguem una classe política que estigui tan abocada amb les necessitats de la ciutadania.

El Conseller d'Agricultura (per cert de Lleida), es va arrencar durant la fira de San Josep a Mollerussa, dient que “algú que s'imagina coses que estan allunyades de la realitat”. D'altra banda apareix el Conseller de Medi ambient i Habitatge negant fa una setmana que el Govern vulgui portar a terme el transvasament del Segre al Llobregat per a garantir el subministrament d'aigua de boca a l'àrea metropolitana de Barcelona.

Sembla que són dues veus qualificades del Govern de la Generalitat, que a l'emetre aquestes opinions expressen la posició del govern català respecte a les remors de transvasament, que Convergència i Unió va començar a llançar durant les últimes etapes de la passada campanya electoral.

Doncs avui, el Conseller de Política Territorial i Obres Públiques ha dit d'una forma lenta i pausada (com en ell és habitual), però molt clarament, que el govern estudia la possibilitat de captar aigua del riu Segre para dur-la a l'àrea metropolitana de Barcelona de forma “temporal i esporàdica”. O sigui, que deixa amb el cul a l'aire als seus col·legues de govern, per a llançar el primer globus sonda per a veure com reacciona en la ciutadania.

És qüestió d'aplicar l'enginyeria lingüística per a dir que no hi haurà transvasament, que només conduiran aigua de la conca del Segre a la conca del Ter perquè puguin beure a Barcelona. Que n’aprenguin aquests lingüistes afeccionats!!!

Estaria bé que es donessin la mateixa celeritat a resoldre els problemes de les terres de ponent, a pesar del que poguessin opinar a Barcelona.

Seria necessari recordar que l'honradesa és sempre digna d'elogi, encara que no reporti cap utilitat, ni recompensa, ni profit.

Lo Bep.