Arxiu del blog

dissabte, 12 d’abril de 2008

La fatxenderia només condueix al ridícul i la que ens va mostrar José Zaragoza a més va demostrar ignorància.

El secretari d'Organització del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) i nombre dos de José Montilla, José Zaragoza, va dir que les obres públiques són competència de la Generalitat, encara que el permís sobre l'aigua sigui del Govern central. Per tant, cal començar-les a temps per a tenir-les a punt quan l'àrea metropolitana de Barcelona entri en situació de excepcionalitat i just en aquest moment, el govern central no tindrà cap altra opció que cedir a transvasament del Segre.

És, si mes no, interessant el posicionament d'aquest personatge (Pepe Zaragoza), que fa tot just cinc anys no deixava de manifestar-se contra els transvasaments i es mostrava partidari de garantir un equilibri territorial en la gestió dels recursos naturals. Zaragoza desafia a la gent de Lleida i al president del Govern.

Sembla ser que aquesta miopía política que mostra José Zaragoza, es contagia a altres representants polítics de diferents partits, en els quals podem veure que la seva concepció de Catalunya només arriba fins a la Panadella. Personalment penso que molts d'aquests Ayatolas urbans, creuen que els Monegros comencen justament a partir de Cervera.

La gent de Lleida no vol ni desitja que la de l'àrea metropolitana de Barcelona no pugui beure aigua, com tampoc ho vol de cap altra zona del nostre país. Però ens rebenta moltíssim que professionals de la comunicació com Josep Cuní, intentin generar una imatge d'insolidaritat dels lleidatans i les lleidatanes, pel sol fet de posar en qüestió una mesura com aquest transvasament.

L'àrea metropolitana de Barcelona té garantida l'aigua de boca per al seu consum, perquè en comparança amb l'aigua d'ús domèstic o industrial, l'aigua de boca, és d’un volum molt més reduït. El que passa és que s'està intentant vendre garçes per perdius, ja que l'aigua que es vol transvasar del riu Segre no és per a beure malgrat denominar-la aigua de boca. Aquesta aigua serviria per a tot, ja que aniria a parar a l'embassament de la Baells, des d'on es poden realitzar tots els usos. Per tant, només estaria garantit que es destinés a aigua de beure exclusivament si anés a parar a una potabilitzadora.

Vist això, potser caldria recordar-li al José Zaragoza que ell secret de la saviesa, del poder i del coneixement és la humilitat.

Lo Bep.